Brouwers notaris

Home Partners Brouwers notaris

Brouwers Notariskantoor 

In Amersfoort is een modern notariskantoor.

Wij verzorgen alle notarieel-juridische diensten, op het gebied van aan of verkoop van uw woning , het oprichten van een BV, stichting of vereninging of het wijzigen van de statuten daarvan, het opstellen en wijzigen van testamenten en levens-testamenten, huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontract, akten van erfrecht en van verdeling.

Het kantoor is gevestigd in een middelgroot en sfeervol pand nabij het centrum van Amersfoort, aan de Bergstraat 18. Het kantoor beschikt over eigen ruime gratis parkeergelegenheid.

De samenstelling van het kantoor bestaat momenteel uit één notaris en vier medewerkers. 

Uit beoordelingen op internet en ook op andere wijze blijkt dat veel cliënten de kleinschaligheid van het kantoor weten te waarderen. Onder het menu "beoordelingen" hierboven, kunt u de ervaringen van onze klanten lezen.  

Er wordt voldoende tijd genomen om alles goed uit te leggen en op vragen in te gaan. Er is snel direct contact met de dossierbehandelaar en de tarieven zijn verhoudingsgewijs, gelet op de geboden service, scherp .

Het kantoor werkt samen met een aantal andere kantoren op vakinhoudelijk gebied (overleg, het delen van vakinhoudelijke kennis et cetera).

Wij hopen u binnenkort op ons kantoor van dienst te mogen zijn!