Herbrink

Home Partners Herbrink

Makelaars die minder doen is de trend. Daarom doen wij juist méér.

Aan het kopen of verkopen van een huis zitten veel bouwkundige, financiële en juridische haken en ogen. Verborgen gebreken ontdekken. Bestemmingsplannen achterhalen. De beste prijs uitonderhandelen. Een passende hypotheek vinden. Het zijn niet uw dagelijkse bezigheden.

Neem daarom een makelaar in de arm. En liefst een die méér voor u doet. Die in feite uw persoonlijke wooncoach is en dus écht rekening houdt met uw wensen. Die u begeleidt van a tot z. En die de woningmarkt in de regio Leusden - Amersfoort kent als geen ander. U begrijpt het, zo iemand vindt u bij Herbrink makelaars.

Of het nu gaat om koop of verkoop, woonhuizen, bedrijfsonroerend, recreatiewoningen, taxaties, hypotheken of verzekeringen: we maken u wegwijs en zorgen dat het voor elkaar komt. Maar ook lang nadat de handtekeningen zijn gezet, kunt u bij ons terecht voor advies. Bijvoorbeeld over verbouwingen en belastingen.

Maar ook online coachen we u uitvoerig. Via www.huiszaken.nl, ons servicepunt waar u als klant gratis kunt inloggen, vindt u een schat aan informatie en adviezen over de eigen woning. Bovendien profiteert u van exclusief voordeel bij geselecteerde locale leveranciers. En van gratis periodieke waardebepalingen om optimaal gebruik te kunnen maken van de eventuele overwaarde.

Wilt u ook uw eigen wooncoach? Klik dan hier, dan is een afspraak voor een eerste adviesgesprek zo geregeld. Geheel vrijblijvend, dat spreekt voor zich.

Herbrink Makelaars
Uw persoonlijke wooncoach.