Voor wie

Home Voor wie

Makelaars

Met Rentmeester Incasso kun je doen waar je goed in bent: verhuurders zoeken! Wij nemen de acceptatie uit handen en borgen dat je aan de zorgplicht voldoet. Daarnaast kun je aanvullende diensten van Rentmeester Incasso afnemen of integreren in uw huidige dienstverlening. Informeer naar de mogelijkheden.

Particuliere verhuurders

Rentmeester Incasso neemt de administratieve rompslomp uit handen, verzorgt de huurderscheck en stelt de huurovereenkomst op. Als u er ook voor kiest om de HuurIncasso te laten uitvoeren, monitoren wij tevens het betaalgedrag van uw huurders. Wij zorgen ervoor dat u een goede huurder in huis haalt!

Woningcorporaties

Rentmeester Incasso heeft veel ervaring bij het uitvoeren van een HuurdersCheck. HuurIncasso is te integreren in je eigen systemen en werkwijzen. Daarbij monitoren wij continu het betaalgedrag van je huurders; indien gewenst kunnen wij periodiek je bestand updaten met nieuwe, externe kredietinformatie. Hierdoor hebben we inzicht in welk type klanten een verhoogd risico loopt op betalingsachterstanden. Met deze werkwijze voorkomen we betalingsachterstanden en neemt het aantal onderhandse verkopen, executieveilingen en woningontruimingen af.